Welkom bij Amperewinkel

 • Verzending binnen 24 uur
 • Alleen A-merk kwaliteit
 • Deskundig advies
 • Afhalen mogelijk
 • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Back-Up Accu's 6V 12V

De 6V en 12 Volt Back-up accu's van Amperewinkel.nl worden gebruikt voor een uitgebreid scala aan toepassingen: - Alarmsystemen - Meetapparatuur (back-up), - Noodverlichting - Bakkerijmachines - Medisch apparatuur - Telecommunicatiesystemen - UPS systemen - Speelgoed - Huishoudelijke toepassingen.

Kenmerken van deze AGM Back-up accu’s zijn: Lange evensduur van de accu bij een lage zelfontlading van ca. 3% per maand bij 20°C omgevingstemperatuur, onderhoudsvrij (bijvullen niet meer nodig), ABS behuizing, geclassificeerd volgens ISO9001, hoge energiedichtheid en geschikt voor hoge ontlaadstromen.

10 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. PBQ accu 12 Volt 5 Ah

  PBQ accu 12 Volt 5 Ah

  PBQ LONGLIFE / SEMI-TRACTIE AGM ACCU. De PBQ AGM ACCU is een absolute kwaliteits accu geproduceerd volgens de nieuwste AGM technologie. De PBQ accu’s uit de Long Life serie zijn speciaal ontworpen voor vele malen intensief ontladen en weer opladen, waardoor ze optimaal geschikt zijn voor cyclisch gebruik. Kortom ze zijn speciaal ontworpen en geproduceerd voor het leveren van hoge stroomafgiftes en diepe ontladingen.

  De producent PBQ is één van de grootste spelers op de accumarkt en deze fabrikant staat dan ook borg voor de onovertroffen kwaliteit en duurzaamheid van de aangeboden AGM accu.

  Afm . 90 x 70 x 107 mm (LxBxH) De AGM accu’s hebben verder de volgende bijzondere eigenschappen: • VEILIG: Het zuur van de AGM batterijen is blijvend opgenomen in de glasvezel seperatoren en als gevolg daarvan is de batterij lekvrij (UN2800). AGM batterijen gassen vrijwel niet. De vorming van knalgas kan uitsluitend plaatsvinden bij zeer ernstige overlading en dan nog in zeer geringe concentratie. Hoewel een goed geventileerd batterijcompartiment altijd de voorkeur heeft is bij het ontbreken daarvan de AGM accu de aangewezen keuze

  • GEMAK: Door de gebruikte technologie wordt 99.5% van de vloeistof bij lading weer gerecombineerd. Aan een AGM batterij heeft u dus geen onderhoud.

  • VEELZIJDIG: Een AGM batterij kan in alle standen gemonteerd worden. Zelfs een permanente installatie onder een hoek van 90 graden levert geen enkel probleem op.

  • BETROUWBAAR: De glasvezelmat in een AGM accu bevat relatief weinig zuur maar in verhoogde concentratie. Dit geeft een gewichtsbesparing en maakt de accu bestand tegen diepe ontlading. Daarnaast is hij in staat om hoge startstromen af te geven en zal hij snel stroom opnemen.

  De serie DC heeft extra cyclisch vernogen en is daarmee zeer geschikt voor gebruik in zware applicaties zoals intern transport, hoogwerkers, boegschroef, ankerlier, zonnepaneel maar in het bijzonder ook als servicebatterij in caravan en boot.Kortom de AGM accu is het nieuwe alternatief voor de “ouderwetse” GEL technologie!

  Meer info
  Excl. BTW: € 28,93 Incl. BTW: € 35,00
 2. PBQ accu 12 Volt 7 Ah

  PBQ accu 12 Volt 7 Ah

  PBQ7-12LL VRLA ONDERHOUDSVRIJE & GESLOTEN LONG LIFE AGM ACCU.

  De PBQ AGM ACCU is een absolute kwaliteits accu geproduceerd volgens de nieuwste AGM technologie. De PBQ accu’s uit de Long Life serie zijn speciaal ontworpen voor vele malen intensief ontladen en weer opladen, waardoor ze optimaal geschikt zijn voor cyclisch gebruik. Kortom ze zijn speciaal ontworpen en geproduceerd voor het leveren van hoge stroomafgiftes en diepe ontladingen. De producent PBQ is één van de grootste spelers op de accumarkt en deze fabrikant staat dan ook borg voor de onovertroffen kwaliteit en duurzaamheid van de aangeboden AGM accu.

  PBQ7-12LL VRLA ONDERHOUDSVRIJE & GESLOTEN LONG LIFE AGM ACCU.

  Type battery: PBQ7-12LL
  Capacity: 12V 7Ah.
  Dimensions: L.151 * W.65 * H.94 * Th.100 mm.
  Weight: 2,35 Kg.
  Terminal: Faston 250.
  Container & lid: Flame retardant ABS.
  Charge (constant voltage): Maximum charge current: 2,1A.
  Float use: 13,6-13,9 Volt.
  Cyclic use: 14,5 – 14,9 Volt.
  Max. discharge current: 105A (5 sec).
  Internal Resistance (fully charged): <15mOhm.

  De AGM accu’s hebben verder de volgende bijzondere eigenschappen:

  • VEILIG:
  Het zuur van de AGM batterijen is blijvend opgenomen in de glasvezel seperatoren en als gevolg daarvan is de batterij lekvrij (UN2800). AGM batterijen gassen vrijwel niet. De vorming van knalgas kan uitsluitend plaatsvinden bij zeer ernstige overlading en dan nog in zeer geringe concentratie. Hoewel een goed geventileerd batterijcompartiment altijd de voorkeur heeft is bij het ontbreken daarvan de AGM accu de aangewezen keuze

  • GEMAK:
  Door de gebruikte technologie wordt 99.5% van de vloeistof bij lading weer gerecombineerd. Aan een AGM batterij heeft u dus geen onderhoud.

  • VEELZIJDIG:
  Een AGM batterij kan in alle standen gemonteerd worden. Zelfs een permanente installatie onder een hoek van 90 graden levert geen enkel probleem op.

  • BETROUWBAAR:
  De glasvezelmat in een AGM accu bevat relatief weinig zuur maar in verhoogde concentratie. Dit geeft een gewichtsbesparing en maakt de accu bestand tegen diepe ontlading. Daarnaast is hij in staat om hoge startstromen af te geven en zal hij snel stroom opnemen. De serie DC heeft extra cyclisch vernogen en is daarmee zeer geschikt voor gebruik in zware applicaties zoals intern transport, hoogwerkers, boegschroef, ankerlier, zonnepaneel maar in het bijzonder ook als servicebatterij in caravan en boot.Kortom de AGM accu is het nieuwe alternatief voor de “ouderwetse” GEL technologie!

  Meer info
  Excl. BTW: € 30,58 Incl. BTW: € 37,00
 3. PBQ accu 12 Volt 12 Ah

  PBQ accu 12 Volt 12 Ah

  PBQ12-12LL VRLA ONDERHOUDSVRIJE & GESLOTEN LONG LIFE AGM ACCU. Type battery: PBQ12-12LL De PBQ AGM ACCU is een absolute kwaliteits accu geproduceerd volgens de nieuwste AGM technologie. De PBQ accu’s uit de Long Life serie zijn speciaal ontworpen voor vele malen intensief ontladen en weer opladen, waardoor ze optimaal geschikt zijn voor cyclisch gebruik. Kortom ze zijn speciaal ontworpen en geproduceerd voor het leveren van hoge stroomafgiftes en diepe ontladingen. De producent PBQ is één van de grootste spelers op de accumarkt en deze fabrikant staat dan ook borg voor de onovertroffen kwaliteit en duurzaamheid van de aangeboden AGM accu. PBQ12-12LL VRLA ONDERHOUDSVRIJE & GESLOTEN LONG LIFE AGM ACCU. Type battery: PBQ12-12LL Capacity: 12V 12Ah. Dimensions: L.151 * W.98 * H.93 * Th.98 mm. Weight: 4,1 Kg. Terminal: Faston 250. Container & lid: Flame retardant ABS. Charge (constant voltage): Maximum charge current: 3,6A. Float use: 13,6-13,9 Volt. Cyclic use: 14,5 – 14,9 Volt. Max. discharge current: 180A (5 sec). Internal Resistance (fully charged): <15mOhm. De AGM accu’s hebben verder de volgende bijzondere eigenschappen: • VEILIG: Het zuur van de AGM batterijen is blijvend opgenomen in de glasvezel seperatoren en als gevolg daarvan is de batterij lekvrij (UN2800). AGM batterijen gassen vrijwel niet. De vorming van knalgas kan uitsluitend plaatsvinden bij zeer ernstige overlading en dan nog in zeer geringe concentratie. Hoewel een goed geventileerd batterijcompartiment altijd de voorkeur heeft is bij het ontbreken daarvan de AGM accu de aangewezen keuze • GEMAK: Door de gebruikte technologie wordt 99.5% van de vloeistof bij lading weer gerecombineerd. Aan een AGM batterij heeft u dus geen onderhoud. • VEELZIJDIG: Een AGM batterij kan in alle standen gemonteerd worden. Zelfs een permanente installatie onder een hoek van 90 graden levert geen enkel probleem op. • BETROUWBAAR: De glasvezelmat in een AGM accu bevat relatief weinig zuur maar in verhoogde concentratie. Dit geeft een gewichtsbesparing en maakt de accu bestand tegen diepe ontlading. Daarnaast is hij in staat om hoge startstromen af te geven en zal hij snel stroom opnemen. De serie DC heeft extra cyclisch vernogen en is daarmee zeer geschikt voor gebruik in zware applicaties zoals intern transport, hoogwerkers, boegschroef, ankerlier, zonnepaneel maar in het bijzonder ook als servicebatterij in caravan en boot.Kortom de AGM accu is het nieuwe alternatief voor de “ouderwetse” GEL technologie! Meer info
  Excl. BTW: € 32,23 Incl. BTW: € 39,00
 4. PBQ accu 12 Volt 18 Ah

  PBQ accu 12 Volt 18 Ah

  PBQ12-17LL VRLA ONDERHOUDSVRIJE & GESLOTEN LONG LIFE / Semi-tractie AGM ACCU. Type battery: PBQ17-12LL Capacity: 12V 17-18Ah. Dimensions: L.181 * W.77 * Th.167 mm. Weight: 6,2 Kg. Terminal: M5 insert. Container & lid: Flame retardant ABS. Charge (constant voltage): Maximum charge current: 5,1A. Float use: 13,6-13,9 Volt. Cyclic use: 14,5 – 14,9 Volt. Max. discharge current: 255A (5 sec). Internal Resistance (fully charged): <16mOhm. Meer info
  Excl. BTW: € 45,45 Incl. BTW: € 55,00
 5. 24Ah AGM Deep-cycle Semi-tractie 12V / 10 uur / 1600 Cycli!

  24Ah AGM Deep-cycle Semi-tractie 12V / 10 uur / 1600 Cycli!

  24Ah 12V AGM Semi-tractie Deep-cycle start-lichtaccu tbv diepontlading / 10 uur. Afmetingen: L18,1 x B7,7 x H17,0 cm). 7kg. Schroefaansluiting M6.

  UNIEKE EIGENSCHAPPEN:

  •Levert 1600 cycli i.p.v. de reguliere 400 cycli (lange levensduur, ook bij intensief gebruik)

  •Laadt 2 x sneller bij & herstelt sneller na diepontlading

  •Levert 30% meer stroom

  •100% lekvrij en gasdicht / kan in iedere gewenste positie gemonteerd worden

  De afkorting AGM staat voor ABSORBED GLASS MATERIAL. Als materiaal gebruikt men de glasvezel als isolator welke doordrenkt is met een verdund zwavelzuur. De eigenschappen van onder andere de startcapaciteit gaat hierdoor met sprongen vooruit, waardoor de AGM accu's kleiner gebouwd kunnen worden. Deze AGM accu's zijn tevens tot 70% ontlaadbaar zonder schade te berokkenen aan de accu. De accu’s kunnen met een geschikt laadtoestel weer in 5 tot 6 uur volgeladen worden. Een lood-zuur accu doet hier gemiddeld 10 tot 12 uur over. Hierdoor zijn deze deep-cycle AGM accu’s zeer geschikt voor het voeden van verlichting.

  Meer info
  Excl. BTW: € 53,68 Incl. BTW: € 64,95
 6. PBQ accu 12 Volt 28 Ah

  PBQ accu 12 Volt 28 Ah

  PBQ12-28LL VRLA ONDERHOUDSVRIJE & GESLOTEN LONG LIFE / Semi-tractie AGM ACCU

  De PBQ AGM ACCU is een absolute kwaliteits accu geproduceerd volgens de nieuwste AGM technologie. De PBQ accu’s uit de Long Life serie zijn speciaal ontworpen voor vele malen intensief ontladen en weer opladen, waardoor ze optimaal geschikt zijn voor cyclisch gebruik. Kortom ze zijn speciaal ontworpen en geproduceerd voor het leveren van hoge stroomafgiftes en diepe ontladingen.

  De producent PBQ is één van de grootste spelers op de accumarkt en deze fabrikant staat dan ook borg voor de onovertroffen kwaliteit en duurzaamheid van de aangeboden AGM accu. PBQ12-28LL VRLA ONDERHOUDSVRIJE & GESLOTEN LONG LIFE / Semi-tractie AGM ACCU.

  Type battery: PBQ28-12LL

  Capacity: 12V 28Ah.

  Dimensions: L.166 * W.175 * Th.125 mm.

  Weight: 9,7 Kg.

  Terminal: M5 insert.

  Container & lid: Flame retardant ABS.

  Charge (constant voltage): Maximum charge current: 6A. Float use: 13,6-13,9 Volt. Cyclic use: 14,5 – 14,9 Volt. Max. discharge current: 360A (5 sec).

  Internal Resistance (fully charged): 10mOhm

  De AGM accu’s hebben verder de volgende bijzondere eigenschappen: • VEILIG: Het zuur van de AGM batterijen is blijvend opgenomen in de glasvezel seperatoren en als gevolg daarvan is de batterij lekvrij (UN2800). AGM batterijen gassen vrijwel niet. De vorming van knalgas kan uitsluitend plaatsvinden bij zeer ernstige overlading en dan nog in zeer geringe concentratie. Hoewel een goed geventileerd batterijcompartiment altijd de voorkeur heeft is bij het ontbreken daarvan de AGM accu de aangewezen keuze • GEMAK: Door de gebruikte technologie wordt 99.5% van de vloeistof bij lading weer gerecombineerd. Aan een AGM batterij heeft u dus geen onderhoud. • VEELZIJDIG: Een AGM batterij kan in alle standen gemonteerd worden. Zelfs een permanente installatie onder een hoek van 90 graden levert geen enkel probleem op. • BETROUWBAAR: De glasvezelmat in een AGM accu bevat relatief weinig zuur maar in verhoogde concentratie. Dit geeft een gewichtsbesparing en maakt de accu bestand tegen diepe ontlading. Daarnaast is hij in staat om hoge startstromen af te geven en zal hij snel stroom opnemen. De serie DC heeft extra cyclisch vernogen en is daarmee zeer geschikt voor gebruik in zware applicaties zoals intern transport, hoogwerkers, boegschroef, ankerlier, zonnepaneel maar in het bijzonder ook als servicebatterij in caravan en boot.Kortom de AGM accu is het nieuwe alternatief voor de “ouderwetse” GEL technologie!

  Meer info
  Excl. BTW: € 66,94 Incl. BTW: € 81,00
 7. PBQ accu 12 Volt 33 Ah

  PBQ accu 12 Volt 33 Ah

  PBQ LONGLIFE / SEMI-TRACTIE AGM ACCU. PBQ12-33LL VRLA ONDERHOUDSVRIJE & GESLOTEN LONG LIFE / Semi-tractie AGM ACCU.

  Type battery: PBQ33-12LL
  Capacity: 12V 33Ah.
  Dimensions: L.195 * W.130 * Th.168 mm.
  Weight: 10,2 Kg.
  Terminal: M6 insert.
  Container & lid: Flame retardant ABS.

  Charge (constant voltage):
  Maximum charge current: 9,5A.
  Float use: 13,6-13,9 Volt.
  Cyclic use: 14,5 – 14,9 Volt.
  Max. discharge current: 330A (5 sec).

  Internal Resistance (fully charged): 9mOhm.

  De PBQ AGM ACCU is een absolute kwaliteits accu geproduceerd volgens de nieuwste AGM technologie. De PBQ accu’s uit de Long Life serie zijn speciaal ontworpen voor vele malen intensief ontladen en weer opladen, waardoor ze optimaal geschikt zijn voor cyclisch gebruik. Kortom ze zijn speciaal ontworpen en geproduceerd voor het leveren van hoge stroomafgiftes en diepe ontladingen. De producent PBQ is één van de grootste spelers op de accumarkt en deze fabrikant staat dan ook borg voor de onovertroffen kwaliteit en duurzaamheid van de aangeboden AGM accu.

  De AGM accu’s hebben verder de volgende bijzondere eigenschappen: • VEILIG: Het zuur van de AGM batterijen is blijvend opgenomen in de glasvezel seperatoren en als gevolg daarvan is de batterij lekvrij (UN2800). AGM batterijen gassen vrijwel niet. De vorming van knalgas kan uitsluitend plaatsvinden bij zeer ernstige overlading en dan nog in zeer geringe concentratie. Hoewel een goed geventileerd batterijcompartiment altijd de voorkeur heeft is bij het ontbreken daarvan de AGM accu de aangewezen keuze • GEMAK: Door de gebruikte technologie wordt 99.5% van de vloeistof bij lading weer gerecombineerd. Aan een AGM batterij heeft u dus geen onderhoud. • VEELZIJDIG: Een AGM batterij kan in alle standen gemonteerd worden. Zelfs een permanente installatie onder een hoek van 90 graden levert geen enkel probleem op. • BETROUWBAAR: De glasvezelmat in een AGM accu bevat relatief weinig zuur maar in verhoogde concentratie. Dit geeft een gewichtsbesparing en maakt de accu bestand tegen diepe ontlading. Daarnaast is hij in staat om hoge startstromen af te geven en zal hij snel stroom opnemen.

  De serie DC heeft extra cyclisch vernogen en is daarmee zeer geschikt voor gebruik in zware applicaties zoals intern transport, hoogwerkers, boegschroef, ankerlier, zonnepaneel maar in het bijzonder ook als servicebatterij in caravan en boot.Kortom de AGM accu is het nieuwe alternatief voor de “ouderwetse” GEL technologie!

  Meer info
  Excl. BTW: € 74,38 Incl. BTW: € 90,00
 8. 40Ah AGM Deep-cycle Semi-tractie 12V / 10 uur / 1600 Cycli!

  40Ah AGM Deep-cycle Semi-tractie 12V / 10 uur / 1600 Cycli!

  40Ah 12V AGM Semi-tractie Deep-cycle start-lichtaccu tbv diepontlading / 10 uur. Afmetingen: L19,8 x B16,6 x H17,1 cm). 13kg. Schroefaansluiting M6.

  UNIEKE EIGENSCHAPPEN:

  • Levert 1600 cycli i.p.v. de reguliere 400 cycli (lange levensduur, ook bij intensief gebruik)
  • Laadt 2 x sneller bij & herstelt sneller na diepontlading
  • Levert 30% meer stroom
  • 100% lekvrij en gasdicht / kan in iedere gewenste positie gemonteerd worden

  De afkorting AGM staat voor ABSORBED GLASS MATERIAL. Als materiaal gebruikt men de glasvezel als isolator welke doordrenkt is met een verdund zwavelzuur. De eigenschappen van onder andere de startcapaciteit gaat hierdoor met sprongen vooruit, waardoor de AGM accu's kleiner gebouwd kunnen worden. AGM accu's zijn tevens tot 70% ontlaadbaar zonder schade te berokkenen aan de accu. De accu’s kunnen met een geschikt laadtoestel weer in 5 tot 6 uur volgeladen worden. Een lood-zuur accu doet hier gemiddeld 10 tot 12 uur over. Hierdoor zijn deze deep-cycle AGM accu’s zeer geschikt voor het voeden van verlichting.

  Meer info
  Excl. BTW: € 74,34 Incl. BTW: € 89,95
 9. 75Ah AGM Deep-cycle Semi-tractie 12V / 10 uur / 1600 Cycli!

  75Ah AGM Deep-cycle Semi-tractie 12V / 10 uur / 1600 Cycli!

  75Ah 12V AGM Semi-tractie Deep-cycle lichtaccu tbv diepontlading / 10 uur.

  Afmetingen: L26,0 x B16,9 x H23,5 cm). 23,5kg. Schroefaansluiting M6.

  UNIEKE EIGENSCHAPPEN:

  •Levert 1600 cycli i.p.v. de reguliere 400 cycli (lange levensduur, ook bij intensief gebruik)

  •Laadt 2 x sneller bij & herstelt sneller na diepontlading

  •Levert 30% meer stroom

  •100% lekvrij en gasdicht / kan in iedere gewenste positie gemonteerd worden

  De afkorting AGM staat voor ABSORBED GLASS MATERIAL. Als materiaal gebruikt men de glasvezel als isolator welke doordrenkt is met een verdund zwavelzuur. De eigenschappen van onder andere de startcapaciteit gaat hierdoor met sprongen vooruit, waardoor de AGM accu's kleiner gebouwd kunnen worden. Deze AGM accu's zijn tevens tot 70% ontlaadbaar zonder schade te berokkenen aan de accu. De accu’s kunnen met een geschikt laadtoestel weer in 5 tot 6 uur volgeladen worden. Een lood-zuur accu doet hier gemiddeld 10 tot 12 uur over. Hierdoor zijn deze deep-cycle AGM accu’s zeer geschikt voor het voeden van verlichting.

  Meer info
  Excl. BTW: € 128,06 Incl. BTW: € 154,95
 10. 6 Volt 4,5Ah Accu

  6 Volt 4,5Ah Accu

  Lekvrije 6 Volt 4,5Ah accu voor o.a. UPS, back-up systemen, industriële weegschalen, ziekenhuis bedden, elektrische steps en tilliften in aangepaste badkamers

  Afm .  L70 x B47 x H101 (inclusief faston-aansluiting 107mm)

  Meer info
  Excl. BTW: € 9,88 Incl. BTW: € 11,95

10 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V