I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd

Accumonitor Samlex 12V & 24V

Accumonitor Samlex 12V & 24V

Accumonitor met of zonder shunt voor het monitoren van Uw accucapaciteit

Niets is vervelender dan geen inzicht hebben in de capaciteit van Uw accu's. Voor het monitoren van de capaciteit van twee accu's of accubanken zijn er verschillende accumonitoren leverbaar. Zo leveren wij een voordelige accumonitor van Samlex, de BW-03. De Samlex BW-03 accumonitor geeft de voltages weer van de (maximaal 2) aangesloten accu's of accubanken en is geschikt voor zowel 12 Volt als 24 Volt accu's.

Accumonitor Samlex voor een zeer nauwkeurige accumeting

Voor het zeer nauwkeurig meten van de capaciteit van Uw accu's kunt U het beste kiezen voor de Samlex E-xpert pro accumonitor. Deze accumonitor is voorzien van een shunt, geschikt voor maximaal 2 accubanken en geeft zeer nauwkeurig inzicht in hoeveel er in en uit Uw accu's gaat. Uiteraard beschikt deze accumonitor met shunt over een uitgebreid display met alle denkbare functies, zoals alarm bij een te lage accu capaciteit, historische logging, actuele accu capaciteit, etc. 

 

3 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V