I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Acculader 12v

Acculader 12v

Acculader 12v

Heeft u een acculader 12v nodig? Dan bent u bij Amperewinkel aan het goede adres. Wij leveren alleen acculaders van een hoge kwaliteit. Wij hebben verschillende soorten acculaders in ons assortiment. Zowel acculaders voor het snelladen, onderhoudsladen en volledig automatisch laden van AGM accu’s, gel accu’s, natte loodzuur accu’s en onderhoudsvrije calcium batterijen. Bent u op zoek naar een acculader 12v voor professioneel gebruik of voor thuis? Amperewinkel heeft altijd de juiste acculader voor u.

8 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Werking acculader

Een goede acculader is erg belangrijk want een accu functioneert zo goed als het laadsysteem. Meer dan de helft van alle problemen met accu’s worden niet veroorzaakt door de accu zelf, maar door onjuiste of onvolledige lading. Het kiezen van de juiste lader, rekeninghoudend met factoren als budget en betrouwbaarheid, luistert erg nauw. Amperewinkel geeft u dan ook graag advies over de juiste acculader 12v.

Soorten

Onze acculaders zijn verkrijgbaar als onderhoudslader, druppellader en snellader voor accu’s van auto’s, lichte vrachtwagens, busje, campers en caravans, motorfietsen, jetski’s, boten, hoogwerkers boen- en schrobmachines en nog vele andere toepassingen. Leverbaar zijn bijvoorbeeld de compacte hoogfrequent acculaders van onder andere Ctek. Dit Zweedse bedrijf loopt voorop als het gaat om het produceren van innovatieve, slimme, hoogfrequent acculaders. Ctek heeft de perfecte acculader 12v voor loodcalcium accu’s (onderhoudsvrije en natte accus’s), AGM en gel accu’s. Als u zwaardere spoelladers nodig heeft, is de acculader van DECA perfect. De Samlex acculaders zijn vooral bedoeld voor professionele omgevingen zoals jachten, binnenvaartschepen en industriële toepassingen waar een topkwaliteit verlangd wordt, tegen een scherpe prijs. Kortom, Amperewinkel heeft de perfecte acculader voor elke toepassing.

Service

De acculaders van Amperewinkel zijn voorzien van degelijke geïsoleerde accukabels. Wij leveren alleen gebruiksvriendelijke en gezekerde acculaders. De productgarantie bedraagt 1 jaar. U kunt een acculader 12v snel en eenvoudig online bestellen. De verzendkosten kunt u makkelijk berekenen voordat u een bestelling plaatst. Als u de product(en) in het winkelwagentje plaatst, worden de verzendkosten automatisch berekend. Het is ook mogelijk om uw producten af te halen bij ons magazijn in Dordrecht. Dit kan alleen op afspraak. Heeft u nog vragen over een acculader 12v? Onze klantenservice is maandag tot en met vrijdag onder kantooruren bereikbaar. En ook op zaterdagochtend staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar.

startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V