I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Acculader 6v

Acculader 6v

Acculader 6v

Heeft u een acculader 6v nodig? Dan moet u bij Amperewinkel zijn. Ons assortiment bevat verschillende soorten acculaders. Allemaal van hoge kwaliteit. Wilt u uw klassieke auto weer nieuw leven inblazen? Kies dan voor een acculader 6v van Amperewinkel. Onze acculaders zijn ideaal voor het onderhouden van de 6 volt accu in uw oldtimer. Daarnaast leveren we een zwaardere 6v acculader voor het laden van 6 volt oldtimer accu’s met een hoger amperage. De ideale 6v snellader, druppellader en onderhoudslader in één vindt u hier. Onze acculaders zijn allemaal zeer scherp geprijsd en voorzien van diverse beveiligingen en intelligente programma’s voor een probleemloos gebruik van uw 6v accu.

2 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Werking acculader

Een goede acculader is onmisbaar. Een accu functioneert namelijk zo goed als het laadsysteem. Ruim de helft van alle problemen met accu’s worden niet veroorzaakt door de accu zelf, maar door onjuiste of onvolledige lading. Het kiezen van de juiste lader luistert erg nauw. U moet met verschillende factoren rekening houden zoals budget en betrouwbaarheid. Amperewinkel geeft u graag advies over de juiste acculader 6v.

Soorten

Wij hebben acculaders voor het snelladen, onderhoudsladen en volledig automatisch laden van AGM accu’s, gel accu’s, natte loodzuur accu’s en onderhoudsvrije calcium batterijen. We hebben niet alleen 6v acculaders maar ook laders van 12v en 24v. Amperewinkel heeft altijd de juiste acculader voor u. Zo hebben we een acculader 6v van Ctek in ons assortiment. Dit Zweedse bedrijf loopt voorop als het gaat om het produceren van innovatieve, slimme, hoogfrequent acculaders. De acculader 6v kan volautomatisch opladen en onderhouden in vier stappen voor maximale levensduur en prestaties. De acculader is makkelijk te gebruiken op verschillende accu’s dankzij de vele accessoires. Daarnaast is hij waterbestendig en dus ook bruikbaar bij regen en sneeuw. En vonkvrij en beveiligd tegen kortsluiting en omgekeerde polariteit. Zodat er nooit iets met uw oldtimer kan gebeuren.

Service

Amperewinkel verkoopt alleen acculaders die zijn voorzien van geïsoleerde accukabels. Daarnaast leveren wij alleen gebruiksvriendelijke en gezekerde acculaders. Op onze producten zit een productgarantie van 1 jaar. Het is eenvoudig om een acculader 6v online te bestellen. De verzendkosten kunt u makkelijk berekenen voordat u een bestelling plaatst. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. De verzendkosten worden namelijk automatisch berekend als u de product(en) in het winkelwagentje plaatst. Op afspraak is het ook mogelijk om de producten af te halen bij ons magazijn in Dordrecht. Heeft u nog vragen over een acculader 6v of wilt u deskundig advies? Onze klantenservice is maandag tot en met vrijdag onder kantooruren bereikbaar. En ook op zaterdagochtend staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar.

startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V