I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

AGM Accu's Starten + Verlichting

AGM Accu's Starten + Verlichting

AGM start- lichtaccu's zijn leverbaar tot en met 260Ah 12V en genieten 2 jaar fabrieksgarantie.

AGM accu’s hebben verder de volgende bijzondere eigenschappen:

AGM Accu's zijn veilige accu's:

Het zuur van de AGM batterijen is blijvend opgenomen in de glasvezel seperatoren en als gevolg daarvan is de batterij lekvrij (UN2800). AGM batterijen gassen vrijwel niet. De vorming van knalgas kan uitsluitend plaatsvinden bij zeer ernstige overlading en dan nog in zeer geringe concentratie. Hoewel een goed geventileerd batterijcompartiment altijd de voorkeur heeft is bij het ontbreken daarvan de AGM accu de aangewezen keuze 

AGM Accu's zijn makkelijke accu's qua onderhoud:

Door de gebruikte technologie wordt 99.5% van de vloeistof bij lading weer gerecombineerd. Aan een AGM batterij heeft u dus geen onderhoud.

AGM Accu's zijn veelzijdige lekvrije accu's - montage in alle standen mogelijk:

Een AGM batterij kan in alle standen gemonteerd worden. Zelfs een permanente installatie onder een hoek van 90 graden levert geen enkel probleem op.

AGM Accu's zijn betrouwbare en sterke accu's:

De glasvezelmat in een AGM accu bevat relatief weinig zuur maar in verhoogde concentratie. Dit geeft een gewichtsbesparing en maakt de accu bestand tegen diepe ontlading. Daarnaast is hij in staat om hoge startstromen af te geven en zal hij snel stroom opnemen. De serie DC heeft extra cyclisch vernogen en is daarmee zeer geschikt voor gebruik in zware applicaties zoals intern transport, hoogwerkers, boegschroef, ankerlier, zonnepaneel maar in het bijzonder ook als servicebatterij in caravan en boot. Kortom: de AGM accu is het nieuwe alternatief voor de “ouderwetse” GEL technologie!

22 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V