I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Ctek056-382 Comfort indicator / Panel

Klik om te vergroten.

Ctek056-382 Comfort indicator / Panel

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 16,49 Incl. BTW: € 19,95
OF

Details

Ctek056-382 Accubewaker, comfort Indicator CTEK 056 380

Deze snelkoppeling met indicatielampje is speciaal bedoeld voor montage op het dashboard. Het indicatielampje laat duidelijk het oplaadniveau van de accu zien. De oplader wordt aangesloten op de connector op het dashboard, zodat de accu snel en gemakkelijk kan worden opgeladen. Monteer de Comfort Indicator panel en leid de kabel naar de accu. Dit accessoire is leverbaar met twee verschillende kabellengtes. Meestal is er extra ruimte beschikbaar op het dashboard, zodat dit accessoire gemakkelijk kan worden geïnstalleerd. Geeft de toestand van de accu aan m.b.v. 3 led's.

De accubewaker is 15A gezekerd en heeft M8 aansluitogen. Spanning 6 - 12Volt

Kabellengte 0,55m. L x B x H 35 x 21 x 50mm

Comfort Indicator, Ideaal voor het optimaliseren van uw accu's. De Comfort Indicator geeft aan wanneer de accu-status afneemt en de accu opgeladen moet worden.

De levensduur van de accu verlengen

De ideale situatie is om altijd een lader te hebben die de accu onderhoudt. Dit is echter niet altijd een optie. Accu’s van autohandelaren, op de boot, van alle voertuigen die voor een zekere tijd niet gebruikt worden, moeten de accu’s gecontroleerd worden. Dat verzekert dat de accu altijd opgeladen wordt wanneer nodig, wat de levensduur verlengt.

Technisch:

COMFORT INDICATOR – oogje, klem en paneel zijn ontwikkeld voor CTEK’s 12V laders met Comfort Connect. Deze ADD-Ons kunnen stroom tot 10A en temperaturen van -4°F tot +122°F aan. De lekstroom is slechts 1.5mA, wat zeer laag is.

De Comfort Indicator is gemakkelijk te gebruiken en voorziet de toepassing om accu’s opgeladen te houden en hun levensduur te verlengen. Na het gebruik van de accu, duurt het ongeveer 30-60min voor de accu zijn ware status toont en aangeeft of deze geladen moet worden. Wanneer de accu gebruikt wordt, geeft de indicator de accu conditie niet nauwkeurig weer.

• Groen licht betekent dat de accu OK is en niet opgeladen hoeft te worden

• Geel licht betekent dat de accu opgeladen moet worden om stratificatie te vermijden

• Rood licht betekent dat de accu opgeladen moet worden om het voertuig te kunnen opstarten

Technisch COMFORT INDICATOR: oogje, klem en paneel zijn ontwikkeld voor CTEK’s 12V laders met Comfort Connect. Deze ADD-Ons kunnen stroom tot 10A en temperaturen van -4°F tot +122°F aan. De drain lekstroom is enkel 1.5mA, wat extreem laag is. 

CONTROLEERT U SVP VOOR AANSCHAF OF UW CTEK ACCULADER EEN ZWART-ORANJE AANSLUITING HEEFT. Alle andere koppelingen (volledig wit of zwart-wit) passen op geen enkele (van de drie verschillende leverbare) Comfort Indicator-modellen.

startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V