I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

DC DC omvormer

DC DC omvormer

DC DC Omvormer

Bent u op zoek naar een omvormer? Amperewinkel heeft een breed assortiment aan omvormers, zoals de DC DC omvormer. Een omvormer is een apparaat dat de invoerspanning kan veranderen van de ene spanning naar de andere spanning. En eventueel van gelijkspanning naar wisselspanning, of omgekeerd. Deze omvormers vormen een gelijkstroom (DC) met een bepaalde spanning om naar een andere spanning, bijvoorbeeld 4 Ampère van 12 volt naar 24 volt. Daarnaast zorgt een DC DC omvormer er ook voor dat al uw apparatuur een stabiele voeding met de juiste spanning krijgt.

8 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Werking

Een DC DC omvormer is een elektronische schakeling, die de ene spanning naar een andere spanning kan veranderen. Een accu levert gelijkspanning. De benodigde spanning voor gelijkstroom aan boord van een schip, jacht of vrachtwagen kan behoorlijk verschillen. Een boegschroef of ander werktuig werkt vaak op 24 volt. Terwijl apparatuur voor navigatie en communicatie vaak aan 12 volt genoeg heeft. Door gebruik te maken van een DC DC omvormer kan een andere spanning bereikt worden dan in het basissysteem. Deze omvormers worden ook in de auto gebruikt om bijvoorbeeld uw navigatiesysteem of mobiele telefoon aan te sluiten.

Soorten

Amperewinkel heeft verschillende soorten omvormers in het assortiment. Zoals die van Samlex. Deze DC DC omvormers zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor verschillende doeleinden. Zo hebben ze een compacte behuizing. En stroombegrenzing en bescherming tegen kortsluiting, oververhitting, overspanning en omgekeerde polariteit. Want veiligheid staat altijd voorop. Weet u niet zeker welke omvormer u nodig heeft? Laat u dan adviseren door de deskundige medewerkers van Amperewinkel. Zij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Service

Bij Amperewinkel kunt u terecht voor al uw energiesystemen. Van accu’s in allerlei soorten en maten tot omvormers. We verkopen alleen producten van een hoogwaardige kwaliteit. U krijgt dan ook standaard 1 jaar productgarantie. Het is eenvoudig om een DC DC omvormer online te bestellen. Uw bestelling wordt binnen 24 uur verzonden. De verzendkosten kunt u makkelijk berekenen voordat u een bestelling plaatst. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Op afspraak is het ook mogelijk om de producten af te halen bij ons magazijn in Dordrecht. Heeft u nog vragen over een product of wilt u deskundig advies? Onze klantenservice is maandag tot en met vrijdag onder kantooruren bereikbaar. En ook op zaterdagochtend staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar.

startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V