I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Electrisch Varen Haswing

Electrisch Varen Haswing

Accu's voor electrische buitenboordmotoren en fluistermotoren voor vissen en recreatie

Bij Amperewinkel.nl vindt U krachtige fluistermotoren die licht van gewicht en makkelijk te hanteren zijn.

Waarom een fluistermotor / electrische buitenboordmotor kopen?

De beste fluistermotoren kunt U nu on-line bestellen met fabrieksgarantie. De volledig millieuvriendelijke oplossing om uw boot voort te bewegen zonder stank rook of lawaai. De perfecte fluistermotor / electromotor voor de sportvisser, karpervisser of recreant. Deze fluistermotoren zijn volledig onderhoudsvrij en dat maakt dat deze electromoter ook perfect is als backup fluistermotor. Geen last meer van een verstopte carburateur, vetgeslagen bougies of oude brandstof.

Complete electrische vaarsets inclusief fluistermotor bij Ampere winkel Dordrecht

Nog handiger: wij verkopen complete electrische vaarsets, dus inclusief alle benodigdheden voor electrisch varen: fluistermotor + semi-tractieaccu + accubak + accupoolklemmen + hoogfrequent acculader. Ook alle onderdelen van deze fluistermotoren kunnen direct worden nageleverd.

Onze elektromotoren zijn zeer betrouwbaar, van hoge kwaliteit en hebben zich in de praktijk bewezen. Deze veelzijdige spiegelmotoren werken minimaal op 12 Volt en zijn in diverse uitvoeringen met verschillende stuwkrachten (LBS) en schachtlengten leverbaar. De meeste motoren hebben 5 standen vooruit en 3 standen achteruit. Aangezien de meeste motoren geheel rond kunnen draaien in de ‘bracket’, kunnen ze vrijwel op elke plaats in de boot worden geplaatst. U moet hierbij wel rekening houden met de dikte van de wand waarop de elektromotor wordt bevestigd. De hoogte/diepgang is traploos verstelbaar en de bracket heeft maar liefst 10 kantel standen. Verder is op enkele modellen het handvat telescopisch. Dit betekent dat het handvat ongeveer 20cm uitgetrokken kan worden. Volledig CE gecertificeerd.

Accu boot

HASWING Osapian Fluistermotoren / Electromotor

HASWING Osapian Electrische Vaarsets

Haswing Cayman B55 & B80 elektrische boegmotoren

50 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

50 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Hulp nodig

 

Bent u op zoek naar een elektrische buitenboordmotor of fluistermotor met accu maar weet u niet precies welke elektrische buitenboordmotor of fluistermotor het beste bij uw situatie past? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers van Amperewinkel. Zij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en helpen u met het bestellen van de juiste elektrische buitenboordmotor. Onze klantenservice is maandag tot en met vrijdag onder kantooruren bereikbaar. En ook op zaterdagochtend staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar. Laat u voor aankoop vakkundig adviseren. Zodat u daar nog jarenlang veel plezier van heeft.

 

Service

 

Bij Amperewinkel kunt u niet alleen terecht voor elektrische buitenboordmotoren en fluistermotoren maar voor al uw energiesystemen zoals zonnepanelen, omvormers en accu’s en opladers. Wij hebben alleen producten van een hoogwaardige kwaliteit in ons assortiment die uitgebreid getest zijn op kwaliteit en gebruiksgemak. Het is eenvoudig om een elektrische buitenboordmotor of fluistermotor online te bestellen. Uw bestelling wordt binnen 24 uur verzonden. De verzendkosten kunt u makkelijk berekenen voordat u de bestelling plaatst. Als u de product(en) in het winkelwagentje plaatst, worden de verzendkosten automatisch voor u berekend. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Het is ook mogelijk om de producten af te halen in ons magazijn in Dordrecht. Dit kan alleen op afspraak.

 

startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V