I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Scooter accu

Scooter accu

Niets is zo vervelend dan stil komen te staan met een kapotte of lege accu. Amperewinkel verkoopt voor elke scooter een passende accu. Wij hebben een breed assortiment aan (goedkope) scooter, bromfiets en snorfiets accu’s van verschillende afmetingen en capaciteiten. De accu van een scooter is aan slijtage onderhevig en op enig moment aan vervanging toe. Kies voor een goede scooter accu en voorkom veel ergernissen. Met een scooter accu van Amperewinkel blijft uw scooter als een zonnetje lopen.

4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Welke accu is geschikt voor uw scooter

Er zijn veel verschillende accu’s voor scooters te koop. In vrijwel alle scooters wordt een accu van 12 volt gebruikt. Het enige wat eigenlijk verschillend kan zijn is de capaciteit en de afmetingen van de accu. Het is soms best lastig om uit te vinden welke accu u nu nodig heeft voor uw scooter. Voor praktisch alle merken scooters, bromfietsen en snorfietsen leveren wij accu’s. Het gemakkelijkst zoekt u op basis van de accucode die op uw huidige accu staat vermeldt. Zo vindt u de passende accu voor uw scooter. Bent u niet zeker of u de juiste accu kunt vinden? U kunt altijd contact opnemen met onze deskundige verkoopmedewerkers. Zij helpen u graag verder. Amperewinkel levert een scooter accu compleet met zuurpakket. U krijgt dus altijd een verse accu in huis. De accu’s die we verkopen zijn ook altijd onderhoudsvrij.

Wanneer een nieuwe accu

Tijdens het rijden laat de accu van de scooter automatisch op. Als dit niet meer gebeurt, is uw scooter toe aan een nieuwe accu. U merkt dat de accu zwakker wordt als de scooter niet meer direct aanslaat. Met koud weer heeft de accu het extra zwaar en is de kans groter dat de accu niet meer goed start. Probeer de accu dan eerst op te laden met een acculader. Amperewinkel heeft ook diverse acculaders in het assortiment. Als dit nog steeds niet werkt, dan bent u toe aan een nieuwe accu.

Service

Bij Amperewinkel kunt u terecht voor al uw energiesystemen. Van accu’s in allerlei soorten en maten tot zonnepanelen. Wij hebben alleen producten van een hoogwaardige kwaliteit in ons assortiment. Het is eenvoudig om een scooter accu online te bestellen. Uw bestelling wordt binnen 24 uur verzonden. De verzendkosten kunt u makkelijk berekenen voordat u een bestelling plaatst. U kunt de producten ook afhalen in ons magazijn in Dordrecht. Dan moet u wel een afspraak maken. Heeft u nog vragen over een product of wilt u deskundig advies? Onze klantenservice is maandag tot en met vrijdag onder kantooruren bereikbaar. En ook op zaterdagochtend staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar.

startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V