I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Schrob- Veegmachine Scootmobiel Golfkar Accu's

Accu's voor lange actieradius bij electrische aandrijving

Betrouwbaar accu-vermogen voor mobiele en huishoudelijke toepassingen nodig? Leverbaar zijn de onderhoudsvrije accu's in AGM (Absorbent Glass Mat) en de onderhoudsarme tractieblokken. Revalidatieproducten zoals elektrisch aangedreven scooters, badliften of rolstoelen vragen extreem hogere prestaties van accu's. De actieradius dient zo hoog mogelijk te zijn, maar tegelijkertijd moet de energiebron zeer compact en eenvoudig te monteren zijn. Daarbij zijn stabiliteit en duurzaamheid van vitaal belang, evenals het snel kunnen opnemen van de acculading.

Cyclische accu's / deep-cycle accu's electrische aandrijving

De cyclische deep-cycle accu’s van Amperewinkel.nl zijn speciaal ontworpen voor vele malen intensief ontladen en opladen, waardoor ze optimaal geschikt zijn voor bijvoorbeeld rolstoelen, golftrolleys, grasmaaiers, stofzuigers, medische apparatuur en speelgoed. Voor iedere afzonderlijke toepassing is een geschikte accu leverbaar.

ACCU'S SCHROBMACHINES EN VEEGMACHINES:

U heeft schrob- of veegmachines die 8 uur per dag ingezet moeten kunnen worden? Dan komen werkzaamheden als het schoon en stofvrij houden van gangen in stallen, werkplaatsen, magazijnen, kantoren, loodsen en industriehallen u vast bekend voor. En u weet als geen ander dat mobiele duurstroom hierbij van essentieel belang is. Wij leveren accu’s die speciaal gemaakt zijn voor het produceren van duurstroom in veeg- en schrobmachines. Met onze tractie-monoblok accu’s bent u verzekerd van het langdurig afgeven van mobiele stroom voor uw apparatuur.

Deze deep-cycle accu’s worden gebruikt in onder meer: schoonmaakmachines, hoogwerkers, golfcaddies/cars, vrijetijdsvoertuigen, marine & recreatie toepassingen, electrische voertuigen, electrosloepen, verkeerssignalisatie, navigatieapparatuur van schepen en intern transport.

Scootmobiel accu

Schrob- & Veegmachine accu's

Golfkar- & Golftrolley accu

24 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V