I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Schrob- & Veegmachine accu's

Schrob- & Veegmachine accu's

Tractieaccu's voor schrobmachine en veegmachine 12 Volt, 24 Volt en 6 Volt accu's

U heeft schrob- of veegmachines die 8 uur per dag ingezet moeten kunnen worden? Dan komen werkzaamheden als het schoon en stofvrij houden van gangen in stallen, werkplaatsen, magazijnen, kantoren, loodsen en industriehallen u vast bekend voor. En u weet als geen ander dat mobiele duurstroom hierbij van essentieel belang is. Wij leveren accu’s die speciaal gemaakt zijn voor het produceren van duurstroom in veeg- en schrobmachines.

Tractie-monoblok accu's (cyclische accu's) voor duurstroom in Electrische schrobmachines en veegmachines

Met onze tractie-monoblok accu’s bent u verzekerd van het langdurig afgeven van mobiele stroom voor uw apparatuur. Elektrisch aangedreven schrob- en veegmachines vragen extreem hoge prestaties van accu's. De actieradius dient zo hoog mogelijk te zijn, maar tegelijkertijd moet de energiebron zeer compact en eenvoudig te monteren zijn. Daarbij zijn stabiliteit en duurzaamheid van vitaal belang, evenals het snel opnemen van lading.

Cyclische deep-cycle accu's voor intensief continu ontladen en opladen 12 Volt, 24 Volt en 6 Volt

Deze cyclische deep-cycle accu's zijn speciaal ontworpen voor vele malen intensief ontladen en weer opladen, waardoor ze optimaal geschikt zijn voor bijvoorbeeld schrobmachines, veegmachines, electrische rolstoelen, golftrolleys, grasmaaiers, stofzuigers en medische apparatuur. Voor iedere afzonderlijke toepassing is een geschikte accu leverbaar.

14 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V