I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Scootmobiel accu

Scootmobiel accu

Scootmobiel accu

Wilt u onderweg niet stil te komen staan met uw scootmobiel? Kies dan voor een goede scootmobiel accu. Amperewinkel verkoopt voor elke scootmobiel een passende accu. Wij hebben een breed assortiment aan (goedkope) accu’s van verschillende afmetingen en capaciteiten. Na veelvuldig gebruik wordt het vermogen van een accu steeds minder totdat deze uiteindelijk versleten is en aan vervanging toe is. Kies voor een goede scootmobiel accu en voorkom veel ergernissen. Met een scootmobiel accu van Amperewinkel blijft uw scootmobiel als een zonnetje lopen.

Welke accu

Misschien vindt u het moeilijk om online de juiste accu voor uw scootmobiel aan te schaffen. Er zijn zo veel verschillende aanbieders en accu’s op de markt dat u door de bomen het bos niet ziet. De medewerkers van Amperewinkel helpen u graag verder om de juiste accu aan te schaffen. Zodat u weer jaren vooruit kunt. Amperewinkel levert een scootmobiel accu compleet met zuurpakket. U krijgt dus altijd een verse accu in huis die nog jaren meegaat. De accu’s die we verkopen zijn ook altijd onderhoudsvrij.

18 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Nieuwe accu

Tijdens het rijden laat de accu van de scootmobiel automatisch op. Als dit niet meer gebeurt, is uw scootmobiel toe aan een nieuwe accu. Dat is over het algemeen vrij duidelijk te merken. Als uw scootmobiel volledig opgeladen is en u kunt er maar kort mee rijden, is de accu waarschijnlijk aan vervanging toe. Hetzelfde geldt als uw scootmobiel niet meer goed een helling of heuvel op kan komen. Het vervangen van de scootmobiel accu is dan de enige optie.

Service

Bij Amperewinkel kunt niet alleen terecht voor accu’s maar voor al uw energiesystemen zoals zonnepanelen, omvormers en accuopladers. Wij hebben alleen producten van een hoogwaardige kwaliteit in ons assortiment. Het is eenvoudig om een scootmobiel accu online te bestellen. Uw bestelling wordt binnen 24 uur verzonden. De verzendkosten kunt u makkelijk berekenen voordat u een bestelling plaatst. Als u de product(en) in het winkelwagentje plaatst, worden de verzendkosten automatisch berekend. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Het is ook mogelijk om de producten af te halen in ons magazijn in Dordrecht. Dit kan alleen op afspraak. Heeft u nog vragen over een product of wilt u deskundig advies? Onze klantenservice is maandag tot en met vrijdag onder kantooruren bereikbaar. En ook op zaterdagochtend staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar.

startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V