I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Startaccu

Start accu

Startaccu's - kwaliteits accu voor alle automerken, onder andere: VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Nissan, Ford, Renault, Citroen, Skoda, Seat, Honda, Huyundai, Chevrolet, Daewoo, Volvo, Fiat, Toyota.

Amperewinkel.nl levert startaccu's van eerste montagekwaliteit met een hoog startvermogen en 2 jaar fabrieksgarantie. Een start-accu is in hoofdzaak bedoeld om een voertuig of vaartuig te starten. De accu is erop gemaakt kortstondig een hoog Amperage leveren. Dit type accu is niet geschikt voor een langdurige contstante energievraag; de accu zal anders te ver ontladen. Hierdoor wordt het accuzuur (elektrolyt) te zuur en dit zal de platen in de accu aantasten. Als dit gebeurt is de accu vrijwel direct defect!

Startaccu's - kwaliteits accu voor alle vrachtwagen merken, onder andere: Daf, Man, Scania, Mercedes, Iveco, Renault.

Een startaccu zal doorgaans niet verder ontladen dan 50%. Dit type accu's is met name geschikt voor het starten van verbrandingsmotoren in onder meer auto's, vrachtwagens, boten, tractoren, aggregaten, etc.

30 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V