I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Til- hef- hijs- kiep- en kantelmachine Accu's

Kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en tevens voordelige til- hef- hijs- kiep- en kantelmachine accu's kopen?

Amperewinkel levert kwalitatief hoogwaardige 12 Volt accu's voor toepassing in tilmachines, hefmachines, hijsmachines, kiepmachines en kantelmachines. Deze voordelige deep-cycle accu's zijn 100% lekvrij, zeer veilig toe te passen in Uw machinepark en direct uit voorraad leverbaar. Deze accu's zijn volledig onderhoudsvrij en kunnen tot wel 80% worden ontladen, zonder schade aan de accu te berokkenen.

11 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Hulp nodig

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige, voordelige en veilige 12v deep-cycle accu voor Uw tilmachine, hefmachine, hijsmachine of kantelmachine maar weet u niet precies welke accu het beste bij uw situatie past? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers van Amperewinkel. Zij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en helpen u met het bestellen van de juiste accu's. Onze klantenservice is maandag tot en met vrijdag onder kantooruren bereikbaar. En ook op zaterdagochtend staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar. Laat u voor aankoop vakkundig adviseren. Zodat u daar nog jarenlang veel plezier van heeft.

Service

Bij Amperewinkel kunt u niet alleen terecht voor hoogwaardige deep-cycle accu's maar voor al uw energiesystemen zoals zonnepanelen, omvormers en accu’s en opladers. Wij hebben alleen producten van een hoogwaardige kwaliteit in ons assortiment die uitgebreid getest zijn op kwaliteit en gebruiksgemak. Het is eenvoudig om een deep-cycle accu 12v online te bestellen. Uw bestelling wordt binnen 24 uur verzonden. De verzendkosten kunt u makkelijk berekenen voordat u de bestelling plaatst. Als u de product(en) in het winkelwagentje plaatst, worden de verzendkosten automatisch voor u berekend. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Het is ook mogelijk om de producten af te halen in ons magazijn in Dordrecht. Dit kan alleen op afspraak.

startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V