I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Waterpomp 12V 24V

Waterpomp 12v 24v

Bent u op zoek naar een kwalitatieve goede waterpomp 12v of 24v tegen een zeer scherpe prijs? Dan moet u bij Amperewinkel zijn. Wij hebben diverse soorten waterpompen in ons assortiment. Van zowel 12v als 24v. Onze elektrische waterpompjes/dompelpompjes zijn bijvoorbeeld ideaal voor het oppompen van water bij uw volkstuin, moestuin of strandhuisje. Zo hoeft u nooit meer te knoeien met slangen of water te halen in een emmer. Met de waterpomp 12v en 24v van Amperewinkel haalt u gemak in huis. Of in dit geval in uw moestuin.

Werking

Een waterpomp haalt water uit de grond. Ging dat jaren geleden nog met de hand, tegenwoordig is het een stuk makkelijker met elektrische pompen. Een waterpomp 12v 24v is ideaal voor kleinschalig gebruik. Het pompt water omhoog dat u vervolgens kunt gebruiken om bijvoorbeeld de groenten in uw groentetuin water te geven. De waterpomp 12v  24v wordt ook regelmatig ingezet bij strandhuisjes of caravans en campers.

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Hulp nodig

Bent u op zoek naar een waterpomp 12v 24v maar weet u niet precies welke pomp het beste bij uw situatie past? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers van Amperewinkel. Zij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en helpen u met het bestellen van de juiste pomp. Onze klantenservice is maandag tot en met vrijdag onder kantooruren bereikbaar. En ook op zaterdagochtend staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar. Laat u voor aankoop vakkundig adviseren. Zodat u daar nog jarenlang veel plezier van heeft.

Service

Bij Amperewinkel kunt u niet alleen terecht voor waterpompen maar voor al uw energiesystemen zoals zonnepanelen, omvormers en accu’s en opladers. Wij hebben alleen producten van een hoogwaardige kwaliteit in ons assortiment die uitgebreid getest zijn op kwaliteit en gebruiksgemak. Het is eenvoudig om een waterpomp 12v 24v online te bestellen. Uw bestelling wordt binnen 24 uur verzonden. De verzendkosten kunt u makkelijk berekenen voordat u de bestelling plaatst. Als u de product(en) in het winkelwagentje plaatst, worden de verzendkosten automatisch voor u berekend. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Het is ook mogelijk om de producten af te halen in ons magazijn in Dordrecht. Dit kan alleen op afspraak.

startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V