I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Zonnesysteem

Zonnesysteem

12V Daglichtpanelen / Zonnepanelen voor boot, camper, caravan, tuinhuis en tuinhuis

De 12V zonnepanelen / daglichtpanelen van Amperewinkel.nl zijn ideaal om uw huishoud accu op te laden.

Wij leveren12V en 24V zonnepanelen voor uw boot, camper, caravan of tuinhuis in diverse wattages. Onze 12 volt en 24 volt zonnepanelen / daglichtpanelen worden gefabriceerd volgens de Europese normen IEC612215, CE en ISO9001. Deze zonnepanelen / daglichtpanelen zijn getest op duurzaamheid en vormgeving en zijn bestand tegen UV zonlicht en een windkracht tot maar liefst 2400 mpa.  Op al onze zonnesystemen met vaste zonnepanelen krijgt u 25 jaar vermogensgarantie (na 10 jaar min. 90% en 25 jaar min. 80% van het gespecificeerde vermogen Pmin. dat onder de standaard condities (STC) bereikt is

Montage en installatie zonnepaneel boot, camper, caravan en tuinhuis

Voor het installeren van onze zonne-energiesystemen hoeft u geen techneut te zijn. Ons easy-fix zonnesysteem in combinatie met de Nederlandstalige handleiding zorgt voor een snelle en waterdichte montage ZONDER lekkages. Standaard zijn al onze panelen voorzien van: hagelbestendig glas, EVA glas (voorkomt veroudering van de zonnecellen / daglichtcellen), diodes (voorkomt oververhitting van de zonnecellen / hotspot werking), een degelijk geanodiseerd aluminium frame (roestvrij) en een waterdichte aansluitdoos (junction box).

Zonnepaneel met accu

Zonnepaneel met accu's: Zonnepanelen met een accu vormen een duurzame bron van elektriciteit op plekken zonder elektriciteitsnet. Op cruciale momenten kan dit de uitkomst bieden. Dit geldt voor toepassingen als voor een camper, caravan, boot, strandhuisje of tuinhuisje. Het grote voordeel van een autonoom zonnesysteem is dat u vrij bent om te gaan en staan waar u wilt zonder afhankelijk te zijn van het stroomnet om de accu bij te laden.

Kabels voor zonnepanelen

De standaard bijgeleverde solarkabels hebben een dikte van 4mm kwadraat en zorgen voor een maximale opbrengst van de zonnepanelen / daglichtpanelen.

Flexibel zonnepaneel

Zonnepaneel camper

Zonnepaneel caravan

Zonnepaneel boot

Zonnepanelen tuinhuis

Opklapbaar opvouwbaar zonnepaneel in koffer

Zonnepanelen 12v en 24v

Zonnepanelen / Daglichtpanelen 12 Volt HR

Beaut Solar Accu's AGM / ( Gel ) Deep-Cycle

Spanningsregelaars Steca - Votronic - MPPT laadregelaars 12V-24V

Montage- & installatiematerialen

112 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

112 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V