I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Flexibel zonnepaneel

Flexibel zonnepaneel

Flexibel Zonnepaneel

Wilt u op uw zeilboot, camper of jacht zonnepanelen plaatsen? Kies dan voor een flexibel zonnepaneel van Amperewinkel. Een flexibel zonnepaneel is dunner, licht buigbaar en daarom geschikt om te bevestigen op ronde oppervlakten zoal de kajuit van een boot of het dak van een caravan. Het rendement van een flexibel zonnepaneel is gelijkwaardig aan een standaard zonnepaneel.

Werking

De werking van een flexibel zonnepaneel is gelijk aan normale zonnepanelen. Er wordt bij daglicht stroom opgewekt. Deze stroom wordt direct gebruikt of opgeslagen in een accu voor later gebruik. Het grote voordeel van een flexibel zonnepaneel is dat het paneel lichter is en buigzaam. Daardoor kan het op veel verschillende plekken gebruikt worden. De flexibele zonnepanelen werken zowel bij daglicht als bij zonlicht. De flexibele zonnepanelen van Amperewinkel zijn ideaal voor het laden van 12 volt accu’s of in serie voor het laden van 24 volt accusystemen.

5 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Soorten

Amperewinkel heeft verschillende soorten flexibele zonnepanelen in het assortiment zoals die van het merk Solbian. Deze 12 volt hoogrendement flexibele daglichtpanelen zijn afkomstig van een Europese fabrikant. Deze fabrikant staat erom bekend alleen panelen van hoge kwaliteit op de markt te brengen. En dat tegen een zeer scherpe prijs. Het voordeel van deze panelen is dat de daglichtcellen gelijmd zijn op een kunststof onderplaat en dat daarmee de opbrengst van het paneel, ook in de zon, goed blijft. Het paneel is ook voorzien van bevestigingsogen waardoor het makkelijk te bevestigen is. U kunt het ook lijmen of vastmaken met dubbelzijdig klittenband. De meeste flexibele panelen laten een zeer groot vermogensverlies zien als de zon op het paneel staat of de omgevingstemperatuur hoog is. Dat is bij deze kwaliteit flexibele panelen veel beter geregeld.

Service

Bij Amperewinkel kunt u terecht voor al uw energiesystemen. Van accu’s in allerlei soorten en maten tot zonnepanelen. Wij hebben alleen producten van een hoogwaardige kwaliteit in ons assortiment. Het is eenvoudig om een flexibel zonnepaneel online te bestellen. Uw bestelling wordt binnen 24 uur verzonden. De verzendkosten kunt u makkelijk berekenen voordat u een bestelling plaatst. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. U kunt de producten ook afhalen in ons magazijn in Dordrecht. Dan moet u wel eerst een afspraak maken. Heeft u nog vragen over een product of wilt u deskundig advies? Onze klantenservice is maandag tot en met vrijdag onder kantooruren bereikbaar. En ook op zaterdagochtend staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar.

startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V