I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Opklapbaar opvouwbaar zonnepaneel in koffer

Opklapbaar opvouwbaar zonnepaneel in koffer

Opklapbaar / opvouwbaar 12 volt daglichtpaneel in een koffer Beaut solar

Een ideaal opklapbaar / opvouwbaar daglichtpaneel / zonnepaneel van Beaut solar dat in een koffer is op te bergen en makkelijk mee te nemen is op doorreis. Zo kunt U toch de accu's bijladen middels zonne-energie. Ieder koffermodel daglichtpaneel is voorzien van een laadregelaar, welke met behulp van 2 geisoleerde accuklemmen makkelijk is aan te sluiten op de te laden accu aan boord van bijvoorbeeld Uw camper, boot, caravan of strandhuis. 

4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Hulp nodig

 

Bent u op zoek naar een opvouwbaar of opklapbaar zonnepaneel / daglichtpaneel is een koffer maar weet u niet precies welke type paneel het beste bij uw situatie past? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers van Amperewinkel. Zij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en helpen u met het bestellen van de juiste pomp. Onze klantenservice is maandag tot en met vrijdag onder kantooruren bereikbaar. En ook op zaterdagochtend staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar. Laat u voor aankoop vakkundig adviseren. Zodat u daar nog jarenlang veel plezier van heeft.

 

Service

 

Bij Amperewinkel kunt u niet alleen terecht voor opvouwbare en opklapbare zonnepaneel / daglichtpaneel in een koffer maar voor al uw energiesystemen zoals zonnepanelen, omvormers, accu’s en acculaders. Wij hebben alleen producten van een hoogwaardige kwaliteit in ons assortiment die uitgebreid getest zijn op kwaliteit en gebruiksgemak. Het is eenvoudig om een opvouwbaar of opklapbaar zonnepaneel / daglichtpaneel in een koffer online te bestellen. Uw bestelling wordt binnen 24 uur verzonden. De verzendkosten kunt u makkelijk berekenen voordat u de bestelling plaatst. Als u de product(en) in het winkelwagentje plaatst, worden de verzendkosten automatisch voor u berekend. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Het is ook mogelijk om de producten af te halen in ons magazijn in Dordrecht. Dit kan alleen op afspraak.

 

startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V