I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Spanningsregelaars Steca - Votronic - MPPT laadregelaars 12V-24V

Spanningsregelaars Steca - Votronic - MPPT laadregelaars 12V-24V

Steca spanningsregelaars / laadregelaars voor 12 Volt en 24 Volt accu's

Met Steca Spanningsregelaars zorgt U voor een correcte aansluiting van het zonnepaneel op de (huishoud) accu. De spanningsregelaar / laadregelaar is het belangrijkste stukje electronica tussen het zonnepaneel en de accu. Amperewinkel.nl levert zowel 12V als 24V laadregelaars van Steca als de 12 volt laadregelaars van Votronic.

Votronic laadregelaars met speciale stekker voor campers met ingebouwde EBL unit

De 12V Votronic laadregelaar is de beste keuze voor aansluiting van een zonnepaneel op een ingebouwd ebl-systeem in de camper. Voornamelijk Duitse campers hebben een ingebouwde ebl-laadregelunit. Met een Votronic laadregelaar met EBL-kabel kunt U het digitale informatiedisplay in de camper gewoon blijven gebruiken.

Professionele / Industriële kwaliteit solar MPPT laadregelaars voor 12 Volt en 24 Volt off-grid zonne-energiesystemen met zonnepanelen en opslag in (solar) accu's

Amperewinkel levert voor zware en industriële toepassingen professionele solar MPPT laadregelaars voor off-grid zonne-energiesystemen op 12 Volt en 24 Volt. Het degelijke ontwerp van deze MPPT laadregelaars zorgt voor een probleemloos gebruik en een optimale continuïteit van Uw off-grid solarsystemen. In combinatie met het digitale display met kabel zijn deze laadregelaars geschikt voor alle accu-types.

19 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V