I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Zonnepaneel boot

Zonnepaneel boot

Zonnepaneel boot kopen?

Een zonnepaanl voor u boot kopen? Wilt u een compleet zonnesysteem kopen voor uw motorboot of zeilboot? Amperewinkel.nl biedt een uitgebreid assortiment met makkelijk te installeren 12 volt en 24 volt zonnesystemen voor de boot.

Daglichtpanelen en zonnepanelen boot voor 12 Volt en 24 Volt accu-systeem

Standaard zijn onze 12V en 24V daglichtpanelen en zonnepanelen voorzien van hagelbestendig glas (Glas gemaakt van Anti-aging laag: EVA – Ethyleen Vinyl Acetaat, wat de veroudering van de daglichtcellen tegengaat), diodes, een waterdichte aansluitdoos (junction box) en een degelijk geanodiseerd aluminium frame. Deze zonnepanelen worden gefabriceerd volgens de Europese normen IEC612215, CE en ISO9001. Deze 12 volt / 24 volt zonnepanelen / daglichtpanelen zijn getest op duurzaamheid en vormgeving en zijn bestand tegen UV zonlicht en een windkracht tot maar liefst 2400 mpa.

Montage en installatie zonnepaneel - zonnesysteem boot

Voor het installeren van onze zonne-energiesystemen hoeft u geen techneut te zijn. Ons easy-fix systeem in combinatie met de Nederlandstalige handleiding zorgt voor een snelle en waterdichte montage ZONDER lekkages. Installatietijd: maximaal 2 uur. Op al onze zonnesystemen krijgt u 25 jaar vermogensgarantie (na 10 jaar min. 90% en 25 jaar min. 80% van het gespecificeerde vermogen Pmin. dat onder de standaard condities (STC) bereikt is).

De standaard bijgeleverde solarkabels hebben een dikte van 4mm kwadraat en zorgen voor een maximale opbrengst van de zonnepanelen / daglichtpanelen.

Productgarantie:

- 5 jaar officiele Europese productgarantie op het daglichtpaneel / zonnepaneel

- 2 jaar officiele Europese productgarantie op spanningsregelaars / laadregelaars

25 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V