I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Zonnepaneel camper

Zonnepaneel camper

Zonnepaneel camper

Een zonnepaneel voor uw camper? Wilt U een compleet zonnesysteem kopen voor uw camper? Amperewinkel.nl biedt een uitgebreid assortiment met makkelijk te installeren zonnesystemen.

Standaard zijn al onze 12V daglichtpanelen en 12V zonnepanelen voorzien: van hagelbestendig glas (Glas gemaakt van Anti-aging laag: EVA – Ethyleen Vinyl Acetaat, wat de veroudering van de daglichtcellen tegengaat), een waterdichte aansluitdoos (junction box) en een degelijk geanodiseerd aluminium frame. Deze zonnepanelen worden gefabriceerd volgens de Europese normen IEC612215, CE en ISO9001. Deze 12V zonnepanelen / 12V daglichtpanelen zijn getest op duurzaamheid en vormgeving en zijn bestand tegen UV zonlicht en een windkracht tot maar liefst 2400 mpa.

Installatie en montage zonnepaneel / zonnesysteem camper

Voor het installeren van onze zonne-energiesystemen hoeft U geen techneut te zijn. Ons easy-fix systeem in combinatie met de Nederlandstalige handleiding zorgt voor een snelle en waterdichte montage ZONDER lekkages. Installatietijd: maximaal 2 uur. Op al onze zonnesystemen krijgt u 25 jaar vermogensgarantie (na 10 jaar min. 90% en 25 jaar min. 80% van het gespecificeerde vermogen Pmin. dat onder de standaard condities (STC) bereikt is).

De standaard bijgeleverde solarkabels hebben een dikte van 4mm kwadraat en zorgen voor een maximale opbrengst van de zonnepanelen / daglichtpanelen.

Productgarantie zonnesysteem camper:

- 5 jaar officiele Europese productgarantie op het daglichtpaneel / zonnepaneel

- 2 jaar officiele Europese productgarantie op spanningsregelaars / laadregelaars

23 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

23 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V