I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Zonnepanelen tuinhuis

Zonnepanelen tuinhuis

Zonnepanelen tuinhuis

Bent u op zoek naar een compleet zonnesysteem voor uw tuinhuis, strandhuis, containerwoning of tiny house? Dan is Amperewinkel de aangewezen specialist. Wij hebben diverse zonnepanelen voor uw tuinhuis in ons assortiment. Deze zijn allemaal zeer makkelijk te installeren. U hoeft geen techneut te zijn om de zonnepanelen op uw tuinhuis te monteren. Ons easy-fix systeem in combinatie met de duidelijke Nederlandse handleiding zorgt voor een snelle en waterdichte montage zonder lekkages. De installatie duurt maximaal 2 uur.

Voordelen

Al onze 12 volt en 24 volt daglichtpanelen en zonnepanelen zijn standaard voorzien van hagelbestendig glas, een waterdichte aansluitdoos en een degelijk aluminium frame. De zonnepanelen worden gefabriceerd volgens de Europese normen en zijn uitgebreid getest op duurzaamheid en vormgeving. Ze zijn daarnaast bestand tegen UV zonlicht en zeer harde windstoten. Op al onze zonnesystemen krijgt u 25 jaar vermogensgarantie. Daarnaast zijn er standaard solarkabels bijgeleverd. Zij zorgen voor een maximale opbrengst van de zonnepanelen/daglichtpanelen. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs.

24 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Werking

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Menig huis is al voorzien. Maar zonnepanelen zijn ook ideaal voor een tuinhuis. U bespaart namelijk veel op energiekosten en u krijgt er veel comfort en gebruikersgemak voor terug op plaatsen waar geen vast stroomnet aanwezig is. Er wordt bij daglicht stroom opgewekt. Deze stroom wordt direct gebruikt of opgeslagen in een accu voor later gebruik. De zonnepanelen werken zowel bij daglicht als bij zonlicht.

Service

Bij Amperewinkel kunt u niet alleen terecht voor zonnepanelen maar voor al uw energiesystemen. Denk bijvoorbeeld ook aan accu’s, omvormers en waterpompen. Wij hebben alleen producten van een hoogwaardige kwaliteit in ons assortiment. De producten zijn uitgebreid getest op gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Het is eenvoudig om zonnepanelen voor uw tuinhuis online te bestellen. Uw bestelling wordt binnen 24 uur verzonden. De verzendkosten kunt u makkelijk berekenen voordat u een bestelling plaatst. Als u de product(en) in het winkelwagentje plaatst, worden de verzendkosten automatisch berekend. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Het is ook mogelijk om de producten af te halen in ons magazijn in Dordrecht. Dit kan alleen op afspraak. Heeft u nog vragen over een product of wilt u deskundig advies? Onze klantenservice is maandag tot en met vrijdag onder kantooruren bereikbaar. En ook op zaterdagochtend staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar.

startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V