I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

zuivere Sinus omvormer 24v 230v

zuivere Sinus omvormer 24v 230v

Zuivere Sinus omvormer 24v 230v

Bent u op zoek naar een zuivere sinus omvormer 24v 230v? Dan bent u bij Amperewinkel aan het juiste adres. Wij hebben voor elke toepassing de juiste sinus omvormer. Voor stroom zoals uit het stopcontact in huis, zoals u gewend bent. U kunt alle apparaten veilig gebruiken met de zuivere sinus omvormer 24v 230v van Amperewinkel. Een goede omvormer levert namelijk zuivere sinus, heeft constante frequentie en kan piekvermogens makkelijk opvangen.

19 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Werking

De zuivere sinus omvormer 24v 230v van Amperewinkel levert een zuivere wisselspanning van 24 volt naar 230 volt. Met deze sinus omvormer kunt u zonder problemen uw laptop, televisie, laptop, satellietontvanger, koffiezetapparaat en dergelijke aansluiten op uw 24 volt aansluiting in uw voertuig zonder de apparaten onherstelbaar te beschadigen. Zo kunt u op uw schip of in uw camper genieten van uw favoriet tv-programma’s, zonder storing of kans op beschadiging. De zuivere sinus omvormer 24v 230v zet namelijk 24 volt om in een stabiele en vloeiende 230 voltspanning en is voorzien van 230 volt uitgang met lichtnetkwaliteit. Normale omvormers met een gemodificeerde sinus brengen vaak schade aan de aangesloten apparaten toe omdat de afgegeven 230 volt wisselspanning niet constant gelijk is. Met de zuivere sinus omvormer 24v 230v van Amperewinkel heeft u daar geen last van.

Energiegebruik

De zuivere sinus omvormer 24v 230v van Amperewinkel heeft een erg laag energieverbruik en spaart zo uw accu. Deze loopt niet snel leeg door het gebruik van de omvormer. Daarnaast krijgt u twee jaar garantie op deze omvormer. Ook storingsgevoelige apparatuur kunt u rustig gebruiken. Er kan niks mee gebeuren. Heeft u nog vragen over de omvormers van Amperewinkel of wilt u weten welke omvormer voor u geschikt is? Onze medewerkers geven u graag uitgebreide uitleg over de werking van deze apparaten en de toepassing daarvan.

Informatie

Bij Amperewinkel kunt u niet alleen terecht voor omvormers maar ook voor zonnesystemen, verschillende soorten accu’s en waterpompen. Wij zijn het juiste adres voor al uw energiesystemen. Wij hebben alleen producten van hoogwaardige kwaliteit in ons assortiment. Het is niet moeilijk om een zuivere sinus omvormer 24v 230v online te bestellen. Uw bestelling wordt binnen 24 uur verzonden. Als u de product(en) in het winkelwagentje plaatst, worden de verzendkosten automatisch berekend. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Het is ook mogelijk om de producten af te halen in ons magazijn in Dordrecht. Dit is alleen op afspraak mogelijk. Heeft u nog vragen over een product of wilt u deskundig advies? Onze klantenservice is maandag tot en met vrijdag onder kantooruren bereikbaar. En ook op zaterdagochtend staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar.

startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V