I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Zuivere Sinus omvormer 48V 230V

Zuivere Sinus omvormer 48V 230V

Zuivere Sinus omvormer 48v 230v

Amperewinkel heeft voor elke toepassing de juiste zuivere sinus omvormer 12v 230v. Zo ontvangt u stroom net zoals thuis uit het stopcontact. Wilt u geen problemen met apparaten, kies dan direct voor een zuivere sinus omvormer. Een goede omvormer levert namelijk zuivere sinus, heeft constante frequentie en kan piekvermogens makkelijk opvangen. En is dus ideaal om al uw apparaten op aan te sluiten.

4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Werking

De zuivere sinus omvormer 48v 230v van Amperewinkel levert een zuivere wisselspanning van 48 volt naar 230 volt, waardoor u alle apparaten veilig en zonder problemen kunt aansluiten. Met deze sinus omvormer kunt u zonder problemen uw televisie, laptop, koffiezetapparaat, satellietontvanger en dergelijke aansluiten op uw 48 volt aansluiting in uw voertuig zonder de apparaten onherstelbaar te beschadigen. De zuivere sinus omvormer 48v 230v van Amperewinkel zet 48 volt om in een stabiele en vloeiende 230 voltspanning en is voorzien van 230 volt uitgang met lichtnetkwaliteit. U heeft dus geen verlengkabel naar een stopcontact nodig om toch gebruik te maken van 230 volt apparaten in en om de camper, caravan, boot of tuinhuis.

Energieverbruik

De zuivere sinus omvormer 48v 230v heeft een zeer laag energieverbruik en spaart zo uw accu. Daarnaast krijgt u twee jaar garantie op deze omvormer. Ook storingsgevoelige apparatuur kunt u rustig gebruiken. Er kan niks mee gebeuren. Heeft u nog vragen over de omvormers van Amperewinkel? Onze medewerkers geven u graag uitgebreide uitleg over de werking van deze apparaten en de toepassing daarvan.

Informatie

Bij Amperewinkel kunt u niet alleen terecht voor omvormers maar ook voor accu’s, zonnesystemen en waterpompen. Wij zijn het juiste adres voor al uw energiesystemen. Wij hebben alleen producten van hoogwaardige kwaliteit in ons assortiment. De producten zijn allemaal uitgebreid getest op gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Het is eenvoudig om een zuivere sinus omvormer 48v 230v online te bestellen. Uw bestelling wordt binnen 24 uur verzonden. Als u de product(en) in het winkelwagentje plaatst, worden de verzendkosten automatisch berekend. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Het is ook mogelijk om de producten af te halen in ons magazijn in Dordrecht. Dit kan alleen op afspraak. Heeft u nog vragen over een product of wilt u deskundig advies? Onze klantenservice is maandag tot en met vrijdag onder kantooruren bereikbaar. En ook op zaterdagochtend staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar.

startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V