I.V.M. GROTE DRUKTE WILLEN WIJ U VRAGEN ONS TE E-MAILEN BIJ VRAGEN (INFO@AMPEREWINKEL.NL) I.P.V. TE BELLEN

Welkom bij Amperewinkel

  • Verzending binnen 24 uur
  • Alleen A-merk kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Afhalen mogelijk
  • Transporteren wereldwijd
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Zonne-energie & Windenergie Accu's

Accu's voor het opslaan van Zonne-energie en wind energie

Solaraccu's zijn speciaal ontworpen voor aansluiting op een zonnepaneel of windmolen van bijvoorbeeld Uw camper, caravan, schip of tuinhuis. De dikte en de structuur van de gebruikte accuplaten is bepalend voor het uithoudingsvermogen, de levensduur en het piekvermogen van de accu. Een solar accu is dus geen gewone accu! Het voordeel van deze accu's (en dan met name de AGM solar accu) is het snelle bijladen via het zonnepaneel, na diepontladen te zijn geweest. Deze accu's voor zonnepanelen zijn leverbaar in AGM en lood-calcium.

Accu's voor zonnepanelen worden gebruikt om energie op te slaan, net als een brandstoftank in een auto. De energie die uit de accu's gehaald wordt, moet ook een keer aangevuld worden, anders zal de batterij uiteindelijk leeg raken. Wanneer accu's met zonnepanelen gebruikt worden, worden de accu's geladen via het zonnepaneel.

AGM deep-cycle accu's voor zonnepaneel en windgenerator - cyclische accu

De juiste AGM accu's voor uw zonnepaneel en windgenerator: de meest populaire accu die bij een zonne-energie toepassing gebruikt wordt, is een deep-cycle AGM accu. Amperewinkel levert AGM accu’s voor zonnepanelen die speciaal ontworpen zijn voor vele malen intensief ontladen en weer opladen, waardoor ze optimaal geschikt zijn voor cyclisch gebruik bij zonne-energie systemen.

De levensduur van de accu's bij een zonne-energie systeem wordt bepaald door de diepte van ontlading en de omgevingsfactoren. Houdt U er rekening mee dat loodaccu's met zorg moeten worden behandeld, anders zal de levensduur van de accu minder worden. Let op dat de accu niet te diep ontladen wordt en tijdig weer wordt opgeladen. Ook moet men met de omgevingstemperatuur rekening houden. Des te heter het is, des te slechter voor de accu. De laadregelaar van het zonnepanelen systeem zorgt voor de juiste laadstroom voor de accu's, waardoor de levensduur van de accu verlengd wordt.

Door gebruik van AGM accu's voor zonnepanelen is weinig of geen onderhoud door de gebruiker vereist. Natte accu's (lood solar accu's) zijn niet 100%onderhoudsvrij, die moeten af en toe bij gevuld worden met gedestilleerd water.

Accu's

Zonnepanelen accu

Zonnepanelen met accu zijn ideaal wanneer u wilt profiteren van gratis energie, altijd en overal. Zo zijn de zonnepanelen met accu zeer geschikt voor gebruik op bijvoorbeeld een camper of caravan. Hierdoor bent u nooit afhankelijk van oplaadpunten of staanplaatsen waar u de beschikking over stroom heeft. De zonnepanelen met accu zorgen ervoor dat u op ieder moment van stroom bent voorzien, ook terwijl u onderweg bent.
 

Kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen met accu


Amperewinkel is uw professionele leverancier van zonnepanelen. Ook voor een accu bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren de meest uiteenlopende producten op het gebied van zonne-energie. Wanneer uw zonnepanelen met een accu worden gebruikt, dan maakt u gebruik van een zeer duurzame oplossing. De accu’s worden namelijk gebruikt om verkregen energie in op te slaan. Als zonnepanelen met een accu worden gebruikt, dan wordt de accu via het zonnepaneel opgeladen en heeft u altijd een voorraad energie.
 
Contact

Amperewinkel is uw adres voor zonnepanelen met accu. U kunt ook bij ons terecht wanneer u al zonnepanelen heeft en alleen een accu wenst. Wij nodigen u uit even verder te kijken in ons online assortiment om de vele mogelijkheden zelf te ontdekken. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder wanneer u meer informatie of advies wenst. U kunt dan bellen naar tel. 064 - 12 85 916 of een e-mail sturen via de website.

AGM Solar & Wind Accu's

Lood Solar & Wind Accu's

27 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
startaccu semi-tractieaccu agm accu vrachtwagen accu boot accu camper accu auto accu daglichtpaneel 12V/24V zonnepaneel 12V/24V