Amperewinkel

Beoordelingen

Rated 5 out of 5

Zonnepaneel paneel set aangeschaft voor de boot, met prima voorlichting en uitleg voor montage. Alles dik in orde !! Snelle levering alles werk prima.
Na vier maanden werd de accu niet meer opgeladen. Na telefonisch contact te hebben gehad, wat prima en soepel verliep, heb ik de storing kunnen vinden. De plus van de connector van het zonnepaneel zat niet stevig genoeg aangesloten, zodat de laadregelaar te weinig stroom van het zonnepaneel kreeg. Door mij niet goed genoeg aangesloten bij het installeren !!! Goede hulp ontvangen voor het zoeken naar de storing. Prima bedankt!!!!!

Rated 5 out of 5

Meestal ben ik niet zo van het schrijven van reviews maar deze keer zijn mijn ervaringen zodanig dat ik er waarde aan hecht om deze te delen.
Na het vervangen van de koelkast op mijn boot was het noodzakelijk om ook de energievoorziening te updaten. Ik weet zelf wel iets van accu’s maar voor deze klus had ik er behoefte aan om even met een specialist te sparren. Ik heb mijn vragen aan 3 acculeveranciers gesteld. Van 2 van hen moet ik nog steeds antwoord krijgen….. maar de Ampèrewinkel reageerde direct de volgende dag met zeer bruikbare en deskundige antwoorden op mijn vragen en nog extra tips. Daar had ik wat aan!! Vrij snel daarop besloten om de benodigde materialen bij de Ampèrewinkel te bestellen. Alles wat ik nodig had was op voorraad en binnen enkele dagen was alles keurig volgens afspraak geleverd. Tijdens en na het inbouwen had ik nog wat specialistische vragen omtrent de laadkarakteristiek van de accu’s en dergelijke. Ook op deze vragen kreeg ik snel (zelfs op zondag!!) en deskundig antwoord zonder de (helaas vaak gebruikelijke) blabla. Klein materiaal dat ik achteraf nog nodig had is snel en correct geleverd,
Kortom: zeer correcte en deskundige service van dit bedrijf!! Ik kan het iedereen aanraden.

Rated 5 out of 5

s’ morgens 10 uur gebeld voor koelkast, en kon die meteen na de middag al ophalen bij het Vervoersbedrijf bedrijf .super geregeld.

Rated 5 out of 5

Het begon al met onze vraag: ik wil graag elektriciteit via een zonnepaneel in ons tuinhuis. Wat heb ik precies nodig voor een TV, wat lampjes, telefoon-oplader en laptop. Het was vrijdagavond toen we de e-mail verzonden. Nog diezelfde avond binnen en uur de offerte en dinsdag de levering. Fantastisch. Toen we na de montage ook nog wat vragen hadden werden we snel en adequaat begeleid via e-mail en sms. Geweldig, een pluim voor deze klantvriendelijkheid en het geduld waarmee onze vragen keer op keer werden beantwoord tot alles naar tevredenheid was opgelost en werkte. Wij raden iedereen de ampèrewinkel aan.

Rated 5 out of 5

Het assortiment bevat precies wat ik zocht voor mijn mobiele werkplaats, waarbij ik off-grid stroom nodig heb als ik niet in de buurt ben van walstroom.
Compleet assortiment en vakkundig advies voor een geheel pakket. One stop-one shop!
Snel en adequaat hulp gekregen en ook de samenwerking met hun leveranciers is als prettig ervaren.

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van 5 sterren (op basis van 179 reviews)
Uitstekend55%
Heel goed42%
Gemiddeld3%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%