Amperewinkel

Beoordelingen

Rated 5 out of 5

Goede snelle service. Er wordt snel gereageerd op mail en telefoon. Medewerkers van de Ampere winkel denken goed mee over vragen betreft in ons geval zonnepaneel installatie voor ‘of-grid’ en Tiny house. Tevens snelle levering. Ampere winkel is een aanrader!

Rated 5 out of 5

Heel prettig bedrijf om zaken mee te doen, goede service,
Korte lijnen, met een vraag via mail of contactformulier wordt er snel terug gereageerd! Snelle bezorging. Uitstekend!

Rated 5 out of 5

Zonnepaneel paneel set aangeschaft voor de boot, met prima voorlichting en uitleg voor montage. Alles dik in orde !! Snelle levering alles werk prima.
Na vier maanden werd de accu niet meer opgeladen. Na telefonisch contact te hebben gehad, wat prima en soepel verliep, heb ik de storing kunnen vinden. De plus van de connector van het zonnepaneel zat niet stevig genoeg aangesloten, zodat de laadregelaar te weinig stroom van het zonnepaneel kreeg. Door mij niet goed genoeg aangesloten bij het installeren !!! Goede hulp ontvangen voor het zoeken naar de storing. Prima bedankt!!!!!

Rated 5 out of 5

Meestal ben ik niet zo van het schrijven van reviews maar deze keer zijn mijn ervaringen zodanig dat ik er waarde aan hecht om deze te delen.
Na het vervangen van de koelkast op mijn boot was het noodzakelijk om ook de energievoorziening te updaten. Ik weet zelf wel iets van accu’s maar voor deze klus had ik er behoefte aan om even met een specialist te sparren. Ik heb mijn vragen aan 3 acculeveranciers gesteld. Van 2 van hen moet ik nog steeds antwoord krijgen….. maar de Ampèrewinkel reageerde direct de volgende dag met zeer bruikbare en deskundige antwoorden op mijn vragen en nog extra tips. Daar had ik wat aan!! Vrij snel daarop besloten om de benodigde materialen bij de Ampèrewinkel te bestellen. Alles wat ik nodig had was op voorraad en binnen enkele dagen was alles keurig volgens afspraak geleverd. Tijdens en na het inbouwen had ik nog wat specialistische vragen omtrent de laadkarakteristiek van de accu’s en dergelijke. Ook op deze vragen kreeg ik snel (zelfs op zondag!!) en deskundig antwoord zonder de (helaas vaak gebruikelijke) blabla. Klein materiaal dat ik achteraf nog nodig had is snel en correct geleverd,
Kortom: zeer correcte en deskundige service van dit bedrijf!! Ik kan het iedereen aanraden.

Rated 5 out of 5

s’ morgens 10 uur gebeld voor koelkast, en kon die meteen na de middag al ophalen bij het Vervoersbedrijf bedrijf .super geregeld.

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van 5 sterren (op basis van 181 reviews)
Uitstekend55%
Heel goed41%
Gemiddeld3%
Slecht1%
Verschrikkelijk0%